wandtak-met-bloemen-uiltjes-vogels-en-vlindertjes roze jungle

Informatie over Hummels en Kids

Unieke houten muurstickers voor de babykamer

Wij ontwerpen, vervaardigen en decoreren houten muurstickers voor de allerkleinsten. Wat is er nu mooier om je kindje naar een muurtak met lieve uiltjes, een muurboom met uiltje, vogeltjes en vlindertjes of een andere leuke muursticker te zien kijken. Zeker als deze in leuke kleurtjes zijn gedecoreerd, kan je kindje daar heel lang naar liggen kijken. We hebben al meermalen van klanten gehoord, dat ze wel een nieuwe decoratie móeten kopen omdat het oudere kindje zijn/haar kamertje zelf wil houden om de muursticker die er hangt.

Waarvan worden de muurstickers gemaakt

Voor de muurstickers gebruiken we 4 mm dik MDF. Deze is geschikt voor elke ondergrond (glad, spachtelputz, structuur). De muurdecoraties worden geschilderd en/of gedecoreerd met papierdessins. Je kunt de houten muursticker op gladde wanden ophangen met Tesa Powerstrips Posterstrips. Voor structuur en spachtelputz wanden adviseren wij montagelijm van Bisson

Uitbreiding van de muursticker

De houten muurstickers die (op de product foto’s) in de webshop worden getoond, zijn standaard opstellingen. Deze kun je uitbreiden met diertjes, bloemen, sterren enz. In de categorie “Houten MDF figuurtjes”  vind je al onze kleine houten figuurtjes, waarmee je jouw decoratie nog verder kunt verfraaien.

Keuze uit verfkleuren en papierdessins

De kleuren die gebruikt moeten worden voor het decoreren van jouw muursticker mag je zelf uitzoeken in de categorie “kleurcombinaties”.  Je mag altijd contact opnemen met ons, wanneer jouw kleurcombinatie er niet tussen staat. Dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen doen. Op de pagina “verf en papierdessins” hebben we een lijst opgesteld van de verfkleuren die wij in ons assortiment hebben. Je kunt deze verfkleuren gebruiken als aanvulling voor jouw kleurcombinaties. Muurtakken en muurbomen zijn verkrijgbaar in de verfkleuren: wit, grijs, taupe en bruin.

wandtakken

Wandtak en familie uilenboom

Verzenden van muurstickers

Al onze producten worden verzonden met DHL. De verzendkosten incl. verpakkingsmateriaal zijn €6.25. Vanaf €50,- verzenden wij je pakket gratis naar jouw thuis.

Liever afhalen bij een DHL servicepunt? Liever niet bij buren? Geef dit dan aan op de afrekenpagina, onder bestelnotities.

Zodra jouw pakket is verzonden, ontvang je de traceergegevens van jouw pakket. Doorgaans duurt het 1 werkdag om jouw pakket te bezorgen.

Heb je nog vragen over het verzenden van een pakket? Kijk dan op onze pagina veelgestelde vragen of stel je vraag via het contactformulier.

familie uilenboom

Hummels en Kids
IJsduiker 4
9648 DV Wildervank

info@hummelsenkids.nl
Tel.: 06-34980775
K.v.K.: 57435936